Registrera dig och kom igång! Hemsida från 995kr/mån ink allt.

Brucy och Ratsit har skapat ett samarbete där ni som företag kan få ut maximalt av er digitala närvaro. Ni kan få en fantastisk hemsida och ett team som kan allt inom det digitala för ert företag. Vi gör allt jobb! Hör av dig till oss för att få reda på mer om erbjudandet!

Kom igång med Brucy nu

Få en riktigt bra hemsida från 995kr/mån

Trött på dyra webbyråer som pratar teknisk jargong och mood boards?

Eller att slita ditt hår med Gör-Det-Själv-plattformar som Wordpress, Webflow, Squarespace och andra CMS?

Brucy är lösningen! Du slipper allt. Hos oss får du en toppklass hemsida och design, vi gör jobbet, allt ingår, all support och du behöver knappt göra någonting.

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er med gott resultat. Kontakta oss gärna för att få gratis prisuppgift och förslag.

Vad ingår i en Brucy hemsida?

Komplett professionell webbplats

Ett dedikerat team för att bygga och underhålla din webbplats, så att du kan ha en stark digital närvaro utan ansträngning.

Obegränsat personligt stöd

Ständig tillgänglighet för alla dina frågor och behov, med en tjänst som alltid är redo att hjälpa dig navigera din digitala resa.

Löpande underhåll

Komplett underhåll av din webbplats för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, inklusive regelbundna uppdateringar.

Uppdateringar

Din webbplats förblir aktuell med de senaste digitala trenderna och teknologiska framstegen, allt för att maximera din närvaro online. Naturligtvis uppdaterar vi din webbplats enligt dina behov.

Sökmotoroptimering (SEO)

Expertis inom SEO för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorer, vilket hjälper till att locka mer trafik och potentiella kunder till din webbplats.

Design

Anpassad design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också användarvänlig, för att skapa en optimal användarupplevelse för dina besökare.

Historien om Brucy

Möt Brucy – där erfarenhet möter innovation. Våra grundare, med bakgrund från ledande digitala bolag, erbjuder nu premium webblösningar till rimliga priser. Upptäck hur design, funktionalitet och försäljning kan fungera för ditt företag online.